Schilder-delft

Uw schilder in Delft

Uw schilder in Delft

Al meer dan tien jaar is Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag werkzaam in de regio Delft, Voorburg, Nootdorp en Pijnacker en levert een uitgebreid scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de kosten relatief laag houden.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, stuccen en behangen.

Vanaf begin april is het weer tijd voor buitenschilderwerk, hierbij treffen wij uitgebreide voorbereidingen om een kwalitatief hoogstaand eindresultaat voor u te bewerkstelligen. Een egale en onaangetaste ondergrond, vrij van houtrot en andere beschadigingen is bepalend voor een streeploze deklaag. Eventuele oneffenheden worden door Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag vakkundig hersteld, waarna het schilderwerk kan aanvangen. Of dit nu gaat om een enkele schilderbeurt of de complete afwerking van een nieuwbouwproject, wij kunnen dit van A tot Z voor u verzorgen.

Buitenonderhoud en binnenonderhoud

Net zo belangrijk als een zorgvuldig buitenonderhoud is binnenonderhoud, hiermee wordt het risico op ongemakken verkleind in de toekomst, de combinatie staat garant voor een verminderde kans op houtrot bijvoorbeeld. Door een deskundige behandeling van het interieur krijgt deze een geheel nieuw uiterlijk. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit producten en respecteren het milieu door gebruikmaking van milieuvriendelijke materialen.

Een bijzonder glad resultaat wordt bereikt door het spuiten van wanden en plafonds en het werkt kostenbesparend doordat in relatief korte tijd vrij grote oppervlakken bewerkt kunnen worden. De wanden en plafonds worden door Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag machinaal met een spuitpistool van een egale afwerking voorzien, waarvan u jarenlang plezier zult beleven.

Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag kan door een gedegen voorbereiding uw wanden of plafonds op een professionele manier witten, wij bedienen ons hierbij van een goede voorbereiding, door bijvoorbeeld oneffenheden eerst weg te werken met een afdoend en vakkundig stucwerk. Hierdoor ontstaat een effen en duurzaam resultaat. Vakmanschap loont!

In de loop der tijd kan stucwerk zijn kwaliteit verliezen, zoals men vaak in wat oudere gebouwen aangetroffen wordt door bijvoorbeeld inwerking van vocht. Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag kan deze stuclaag voor u compleet vervangen of waar mogelijk bijwerken. Een solide stuclaag is de voorwaarde voor een goede wandbekleding, wij hebben de juiste kennis en producten om uw wanden weer een duurzame en frisse uitstraling te geven. Ook de eindafwerking kunnen wij uiteraard voor u verzorgen, alle soorten behang inclusief een nieuwe soort, het in opkomst zijnde glasvezelbehang, verkrijgbaar in talrijke soorten, uitvoeringen en kleuren worden door ons deskundig en snel aangebracht.

Behanger in Delft

In vroeger tijden werd glasweefselbehang aangebracht in kantoren en ziekenhuizen en heeft belangrijke duurzame en vlamvertragende eigenschappen. Door de niet zo boeiende uitstraling was er nog weinig enthousiasme van particulieren voor dit veelbelovende product. De laatste tijd is glasweefselbehang steeds aantrekkelijker geworden door vernieuwde dessins en kleuren, Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag verwerkt dit materiaal graag voor u.

Onze werkwijze in bewoonde panden is van een grote zorgvuldigheid, wij veroorzaken zo min mogelijk overlast en laten aan het eind van een werkdag de ruimte schoon en opgeruimd achter.

Als finishing touch voor uw wandbekleding kunnen wij fraaie sierlijsten monteren, welke uw woning of kantoor een extra dimensie kunnen geven, denkt u aan een mooie lijst langs het plafond, een fraai afgewerkte plint of een deuropening, het oogt altijd bijzonder. Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag past voornamelijk hardschuimen lijsten toe, die in elke kleur afgeschilderd kunnen worden.

Beoordelingen

"Al jaren laten we ons huis door Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag schilderen, kan hem zeker aanbevelen!"
R. de V. uit Nootdorp

"Goede vakmensen, komen afspraken na en altijd prettig contact."
Mevr. D. G. uit Pijnacker

"We kozen voor dit bedrijf vanwege de beste prijs voor stuccen en behangen. Kwaliteit is top, dus volgende keer bellen we ze zeker weer."
P. de S. uit Delft

Neem contact met ons op

Share by: