Schilder-nootdorp

Uw schilder in Nootdorp

Uw schilder in Nootdorp

Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag uit Nootdorp is al ruim tien jaar actief in Nootdorp. Wij leveren een totaalpakket voor particulieren en bedrijven en verrichten onze werkzaamheden tegen een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Ons vakmanschap is in de loop der jaren zo gegroeid dat wij u een optimaal resultaat garanderen, of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, stuccen of behangen. Vanaf de maand april kan schildersbedrijf Jeroen van der Gaag buitenschilderwerk voor u verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat goede voorbereidingen mede bepalend zijn voor een fraai eindresultaat. Zo controleren wij de ondergrond zorgvuldig op zaken als bijvoorbeeld houtrot en herstellen deze basis voor schilderwerk met grote vakkundigheid. Of het nu een incidentele schilderbeurt betreft of een complete oplevering van een nieuwbouwproject, schildersbedrijf Joeroen van der Gaag heeft de capaciteit om elke klus met grote voortvarendheid voor u uit te voeren.

Binnenonderhoud en buitenonderhoud in Nootdorp

Binnenonderhoud in combinatie met buitenonderhoud vermindert de kans op houtrot en geeft uw interieur weer een frisse, streeploze uitstraling. Onze gebruikte producten zijn milieuvriendelijk en van de beste kwaliteit, zodat wij u een schitterend eindresultaat kunnen garanderen.

Steeds vaker wordt gekozen voor het spuiten van wanden en plafonds. Dit heeft als voordeel dat er een egale laag ontstaat en dat er in korte tijd grote oppervlakten behandeld kunnen worden. U bespaart hiermee op de kosten, aangezien het machinaal spuiten met een spuitpistool een grote tijdswinst oplevert. Ook witten behoort tot ons dienstenpakket, schildersbedrijf Jeroen van der Gaag maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van dit specialistische werk door een vakman is een juiste voorbereiding, ook ingeval van een minder egale ondergrond kunnen wij een strak resultaat bewerkstelligen door een goede voorbereiding, door bijvoorbeeld eerst de muur of het plafond te stuccen.

Een oorzaak van slechte hechting van wandbedekking is vaak slecht stucwerk, bijvoorbeeld in de loop der tijd aangetast door de inwerking van vocht. Goed stucwerk is de basis voor een mooie, egale wand. Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag heeft de juiste kennis en materialen om uw wanden weer een schitterende uitstraling te geven die jarenlang meegaat. Natuurlijk kunnen wij de verdere wandafwerking voor u verzorgen, een fraai behang wat in allerlei dessins en kleuren verkrijgbaar is kan uw woning een ware facelift geven.

Behanger in Nootdorp

Jeroen van der Gaag verzorgt het complete behangwerk voor u, wij verwijderen het oude behang, verzorgen een gladde, en schone ondergrond en kunnen alle soorten behang voor u aanbrengen, inclusief glasweefselbehang.

Glasweefselbehang werd vroeger voornamelijk toegepast in kantoren en ziekenhuizen, maar had een enigszins saaie uitstraling, tegenwoordig heeft deze behangsoort een grote vlucht genomen en is verkrijgbaar in allerlei dessins en soorten, waardoor het steeds vaker door particulieren wordt gekozen, vanwege de duurzaamheid en vlamvertragende eigenschappen. Onze werkwijze is georganiseerd en zorgvuldig, in bewoonde panden veroorzaken wij zo min mogelijk overlast en laten de omgeving aan het eind van elke dag schoon en opgeruimd achter.

Om onze wandafwerking te vervolmaken bieden wij u prachtige sierlijsten, welke uw woning of kantoor extra flair zullen geven. Een fraaie lijst langs het plafond, een strakke plint of een keurig afgewerkte deuropening geven een pand net dat beetje extra. Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag werkt voornamelijk met hardschuimen lijsten, die in elke gewenste kleur afgelakt kunnen worden.

Beoordelingen

"Al jaren laten we ons huis door Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag schilderen, kan hem zeker aanbevelen!"
R. de V. uit Nootdorp

"Goede vakmensen, komen afspraken na en altijd prettig contact."
Mevr. D. G. uit Pijnacker

"We kozen voor dit bedrijf vanwege de beste prijs voor stuccen en behangen. Kwaliteit is top, dus volgende keer bellen we ze zeker weer."
P. de S. uit Delft

Share by: