Schilder-pijnacker

Uw schilder in Pijnacker

Uw schilder in Pijnacker

In Pijnacker is schildersbedrijf Jeroen van der Gaag al meer dan tien jaar werkzaam voor particulieren en bedrijven als DE schilder voor de regio Nootdorp, Voorburg, Delft en Pijnacker. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar leveren altijd topkwaliteit als het gaat om onder andere binnen- of buitenschilderwerk, stuccen of behangen.

Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag verzorgt vanaf begin april uw buitenschilderwerk en gaat hierin zorgvuldig te werk, door onze jarenlange ervaring realiseren wij ons het belang van een zorgvuldige voorbereiding. Alvorens met het eigenlijke schilderwerk te beginnen inspecteren wij de ondergrond grondig en maken deze geschikt om een optimaal eindresultaat te garanderen. Is er bijvoorbeeld sprake van houtrot? Dan moet dit absoluut hersteld worden om later problemen te voorkomen, dit kunt u het beste aan een vakman overlaten, schildersbedrijf Jeroen van der Gaag is hierin gespecialiseerd.

Professioneel schilderwerk in Pijnacker

Of het nu gaat om een éénmalige schilderbeurt of werkzaamheden voor een omvangrijk nieuwbouwproject, schildersbedrijf Jeroen van der Gaag beschikt over de middelen en de capaciteit om dit op professionele wijze voor u uit te voeren.

Hert resultaat van buitenonderhoud valt of staat met een vakkundig binnenonderhoud, door de combinatie vermindert u de kans op bijvoorbeeld houtrot, door een tweezijdige afdekking. Uw interieur vertoont weer een representatieve en schitterende uitstraling. Wij dragen bij aan een beter milieu omdat wij uitsluitend milieuvriendelijke producten gebruiken.

Het spuiten van wanden en plafonds neemt bij schildersbedrijf Jeroen van der Gaag een steeds grotere vlucht. In korte tijd kunnen grote oppervlakken behandeld worden, er wordt machinaal gewerkt met een spuitpistool, door de tijdswinst kunnen wij de kosten relatief laag houden.

Is uw huis in Pijnacker toe aan opnieuw witten? Wij verzorgen het graag voor u. Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit en bereiden de werkzaamheden goed voor, door het egaliseren van de ondergrond. Indien nodig zullen wij een stuclaag aanbrengen om zo een optimaal eindresultaat te bereiken, uw interieur zal er van opfleuren!

Wandafwerking in Pijnacker

Vakkundig uitgevoerd stucwerk is een vak apart en is de basis voor een mooie en strakke wand. In de loop der tijd kan stucwerk zijn stevigheid verliezen, door bijvoorbeeld inwerking van vocht en dient gerepareerd of vervangen te worden, schildersbedrijf Jeroen van der Gaag heeft jarenlange ervaring in het deskundig aanbrengen van een stevige en duurzame stuclaag.

Ook de verdere wandafwerking kunnen wij voor u verzorgen, wij leveren vele soorten en kleuren behang en zijn gespecialiseerd in het behangen van allerlei soorten vertrekken. Uw pand knapt er zienderogen van op. Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag verzorgt het hele traject voor u, wij verwijderen het oude behang, egaliseren waar nodig de ondergrond en brengen het door u gewenste behang aan, inclusief het in opmars zijnde glasweefselbehang als optie.

Glasweefselbehang werd in het verleden voornamelijk toegepast in kantoren en ziekenhuizen, maar had geen spectaculaire uitstraling, tegenwoordig is dit sterke behang verkrijgbaar in vele dessins, waardoor het voor particulieren ook een goede keus is geworden. Glasweefselbehang heeft een grote duurzaamheid en een vlamvertragende werking.

Tijdens onze werkzaamheden respecteren wij de wensen en behoeften van de klant, ingeval van bewoonde panden houden wij zoveel mogelijk de overlast beperkt en leveren de ruimte(n) aan het eind van elke werkdag schoon en opgeruimd op.

Een welkome aanvulling op uw nieuwe wandbekleding zijn sierlijsten, een mooie lijst langs het plafond, een strakke plint of een fraai afgewerkte deuropening geven uw pand een extra dimensie. Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag werkt voornamelijk met hardschuimen sierlijsten, die in elke denkbare kleur geschilderd kunnen worden.

Beoordelingen

"Al jaren laten we ons huis door Schildersbedrijf Jeroen van der Gaag schilderen, kan hem zeker aanbevelen!"
R. de V. uit Nootdorp

"Goede vakmensen, komen afspraken na en altijd prettig contact."
Mevr. D. G. uit Pijnacker

"We kozen voor dit bedrijf vanwege de beste prijs voor stuccen en behangen. Kwaliteit is top, dus volgende keer bellen we ze zeker weer."
P. de S. uit Delft

Share by: